Montaža in servis klimatskih naprav Maribor

Ob nakupu klimatske naprave poskrbimo tudi za strokovno montažo klimatske naprave, saj le na ta način zagotovimo, da bo klima delovala brezhibno in vam nudila najvišje ugodje. Ob tem upoštevamo tako želje kupca, kot tudi strokovne parametre. Montaža se prične z namestitvijo notranjih enot klime, sledi namestitev zunanjih enot.  Pri tem koraku je zelo pomemba optimalna lokacija enot, ki se jo določi na predogledu. Nadaljujemo s priključitvijo na električno omrežje. Sledi zagon in nasveti uporabniku za uporabo.

HOME COMFORT Expert

pooblaščeni partner podjetja DAIKIN

Prek zahtevnega postopka in treninga smo pridobili status Home Comfort Expert, s čimer se odlikujemo z odličnim poznavanjem nabora Daikin produktov in storitev, katere izvajamo strokovno in na visokem nivoju.

Stenske klimatske naprave

Kakovostne stenske klimatske naprave so namenjene tako hlajenju kot ogrevanju vaših bivalnih prostorov ali poslovnih površin. Zagotavljajo nizek nivo hrupa in visoko energetsko učinkovitost v celotnem območju delovanja.

Talne klimatske naprave​

Sodobne talne klimatske naprave so popolna kombinacija klimatiziranja in ogrevanja. Montaža je enostavna in hitra, namesti se jih na steno pri tleh, podobno kot klasične radiatorje. Predstavljajo zmogljivo tehnologijo za dolgoletno življenjsko dobo.

Kasetne klimatske naprave​

Kasetne klimatske naprave predstavljajo stropno hlajenje, ogrevanje ali uravnavanje vlažnosti. Primerne so tako za stanovanja kot poslovne prostore ter za večje odprte površine v bankah, poštah, trgovinah, dvoranah, sejnih sobah, restavracijah in podobno. Velika prednost je v modularnosti, saj omogočajo enostavno montažo z minimalnim posegom v konstrukcijo.

Vgradne - kanalske klimatske naprave​

Visoka dovršenost kanalskih klimatskih naprav omogoča skrito vgradnjo in razvod klimatiziranega zraka do posameznih prostorov. S svojo dolgo življenjsko dobo omogočajo zanesljivo delovanje z nizkim nivojem hrupa.

Stropne klimatske naprave​

Stropna klimatska naprava je primerna za vgradnjo v spuščene strope stanovanj, poslovne prostore ali v večje odprte površine. Naprave so tihe in nemoteče z izredno učinkovitim pretokom zraka. Odlikuje jih energetska učinkovitost in varčnost.

Certifikati

IMATE VPRAŠANJE?

Ste v dilemi katera klimatska naprava je prava za vas?

Pošljite nam mail na info@elektro-polanec.si ali pa nas pokličite na +386 (0)41 688 413

lahko pa tudi